TRISYS kundecases

Her kan du finde et udvalg af TRISYS kundecases og læse mere om værkstedernes oplevelser med brugen af systemet.


TRISYS - Værkstedscase - eCAR

eCAR – værkstedscases

Den Randrusianske RAM og Dodge forhandler eCAR, valgte i sommeren 2019 at skifte til TRISYS værksteds- og kundestyringssystem, der i Danmark markedsføres af AUTOGROUP International medlemmet Auto-G Danmark, under navnet G-plan. Her over et år senere har vi besøgt eCAR for at tale med dem om deres erfaringer.

eCAR ledes til dagligt af ægteparret Marianne og Allan Simonsen. Virksomheden beskæftiger sig både med
salg af nye og brugte biler, men der udføres også arbejde på special-/kundebiler på værkstedet, der tæller fire mekanikere og fire lifte.

Læs mere…


CB AUTO – værkstedscases (på engelsk)

AUTO-G Denmark, del af GROUPAUTO International, har brugt TRISYS patformen til at udvirkle deres eget værkstedsstyringssystem – Gplan. Forventningerne har været høje lige siden introduktionen – og efter bare 6 uger er 25 systemer oppe og køre. VI har besøgt C.B. Auto, som var et af de første værksteder til at tage Gplan i brug, for at høre om deres erfaringer.

C.B. Auto, der for mere end 40 år siden blev startet af Christen Bonde, er i dag ejet og drevet af Benjamin Henriksen, som har 3 ansatte. Autoværkstedet, der anvender det mest moderne udstyr, råder over 5 lifte og udfører arbejde inden for mekanik samt autoelektronik, men har også eget pladeværksted.

Læs mere


Fair Autoservice – værkstedscases (på engelsk)

På baggrund af over 30.000 bilejeres bedømmelser i 2018, som værkstedsportalen Autobutler har indsamlet og analyseret, kan Fair AutoService i Holstebro bryste sig af at indtage 3.-pladsen på listen over Danmarks bedste værksteder. Vi har besøgt værkstedet for at få deres opskrift på succes.

Fair AutoService er en del af Auto-G’s værkstedskæde Autoplus, som samtidigt blev kåret som Danmarks bedste værkstedskæde. Ikke alle af kædens 150 frie værksteder er tilsluttet værkstedsportalen Autobutler, men 9 af dem er at finde på listen over de 100 bedst bedømte værksteder. 4 af de 9 værksteder benytter TRISYS til effektiv værkstedsdrift og kundestyring – som i Auto-G’s udgave hedder Gplan.

Læs mere…